Çerez Örnek
canlı destek

2012-2013 Çalışmalarımız

 

9 Ekim 2012: :Üniversite akademik açılışına katılım sağlanması ve öğrenciler adına konuşmanın gerçekleştirilmesi

 

 

16 Kasım 2012: Öğrenci Konseyi Olağan Kurultayı gerçekleşti. Senenin ilk toplantısı olan bu buluşmada yönetim kurulu ve denetim kurulu seçimleri gerçekleşti.

 

 

21 Kasım 2012: Yönetim kurulumuz ile Eczacılık Fakültesi yeni dekanı
Prof.Dr. Ulvi ZEYBEK’i ziyaret ettik.

 

 

23 24 Kasım 2012: YÖK yeni yasa taslağı üzerine yapılan Öğrenci Konseyi Başkanları toplantısına üniversitemizi temsilen  Öğrenci Konseyi Başkanımız Murat MOLA katılmıştır.

 

 

5 Aralık 2012: Yönetim kurulumuz ile rektörümüz  Prof.Dr. Candeğer YILMAZ, rektör yardımcılarımız Prof.Dr. Atilla SİLKÜ ve Prof.Dr. Semih ÖTLEŞ ile tanışma ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik.

 

 

11 Aralık 2012 :Genel kurulumuz ile Çeşme Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu’nu ziyaret ettik. Arkadaşlarımızın sıkıntılarını, taleplerini dinledik.

 

 

12 Aralık 2012: Yönetim kurulumuz ile Ege Meslek Yüksek Okulu Müdürümüz Prof.Dr. Hasan Semih GÜNEŞ’i ziyaret edip, temsilci arkadaşlarımızın sıkıntılarını dinledik.

 

 

14 Aralık 2012: Yönetim kurulumuz ile Öğrenci Köyümüzü ziyaret edip yaşanan sıkıntıları gözlemledik. Sorunları arkadaşlarımızdan dinledik ve gereken çalışmalara başladık.

 

 

17 Aralık 2012: Yönetim kurulumuz ile Mühendislik Fakültesi yeni Dekanımız
ı ziyaret etti.

 

 

16 Ocak 2013: Spor Koordinasyon Kurulu toplantısına başkanımız Murat MOLA katılmış olup, öğrencilerin bu konudaki sıkıntılarını iletmiştir.

 

 

27 Şubat 2013: Rektör yardımcımız Prof.Dr. Atilla SİLKÜ ile başkanımız Murat MOLA, başkan yardımcımız Salih AYDIN ve SKS sorumlumuz Bülent GEDİOĞLU; mezun durumuna gelen öğrencilerimizin kredi mağduriyetleri üzerine  bir toplantı gerçekleştirmiştir.

 

 

16 Mart 2013: İzmir Üniversiteleri Öğrenci Konseyleri olarak İYTE Konseyinin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya başkanımız Murat MOLA ve genel sekreterimiz Yasar KEVE katılmıştır. Tanışma amaçlı toplantıda ayrıca EXPO 2020 ve ortak çalışmalar üzerine fikirler değerlendirildi.

 

 

18 Mart 2013: Kahraman Çanakkale Şehitlerimizi anmak için 1 nolu yemekhanemiz önünde ücretsiz askerimizin kumanyasını dağıttık.

 

 

20 Mart 2013: Genel kurulumuzla Ödemiş Sağlık Yüksek Okulumuzu ziyaret ettik. Arkadaşlarımızla bir araya geldik onları dinledik.

 

 

21 Mart 2013: Genel kurulumuzla rektor yardımcımız Prof.Dr. Atilla SİLKÜ, genel sekreterimiz Prof.Dr. M. Bülent ÖZKAN, SKS daire başkanımız Uzm. Dr. E. Figen İNAN, Kütüphane ve Dökümantasyon daire başkanımız Orhan ÇETİNKALP ve Kültür Hizmetleri müdürümüz Orhan KOZAN ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Hazırlamış olduğumuz kütüphane, yemekhane ve güvenlik raporlarını sunduk.

Kütüphanemiz 1 Nisan’dan itibaren eski çalışma saatlerine döndü. Ayrıca 24 saat çalışma odaları projemiz için görüşmelerimiz ve çalışmalarımız devam etmektedir.  Ayrıca üniversite bünyesinde düzenli olarak toplanan Kütüphane Komisyonu’na Öğrenci Konseyi’nden SKS sorumlumuz Bülent GEDİOĞLU’nun katılması kararı alındı.
Yemekhanemiz ile ilgili taleplerimiz ve önerilerimiz değerlendirildi. Raporumuzdaki taleplerimiz devam etmektedir. Bu konu ile ilgili olarak da ayrıca yemekhane komisyonu kurulacaktır ve Biyokimya bölümünden, bir de Gıda Mühendisliği’nden seçilecek temsilci arkadaşlarımızla gerekli araştırmalar yapılmaya devam edecektir.
Güvenlik raporu da değerlendirilmiş olup, daha ayrıntılı bir çalışma ile yeniden ayrı bir toplantıda sunulmasına karar verilmiştir.

 

 

 
 

 

23 Mart 2013: Öğrenci Konseyi olarak ecdadımızı anmak için 2 otobüsle Çanakkale’de idik. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal’i, kahraman askerlerimizi, şehitlerimizi andık. 

 

 

28 Mart 2013: Ege Üniversitesi Öğrenci Kurultayı gerçekleşti. Bütün sınıf, bölüm, fakülte temsilcilerimizin katıldığı toplantıya 143 temsilcimiz katıldı. Temsilcilerimiz tek tek dinlendi, sorunlarına çözüm bulabilmek için de çalışmalarımız hızla devam etmektedir.

 

 

3 Nisan 2013: Şenlik Komitesine SKS sorumlumuz Bülent GEDİOĞLU katılmıştır. Öğrencilerimizin şenlikler ile ilgili taleplerini iletmiştir.

 

 

 

 

 

 

21 Nisan 2013 İzmir Öğrenci konseyleri Yaşar Üniversitesi’nde toplandı. Yapılan verimli toplantı sonunda İzmir Öğrenci Konseyleri Birligi İZOKOB kurulmuştur. Dönem başkanlığını ise Yaşar Üniveritesi almıştır.

 

 

22 Nisan 2013: Şenlikler ile ilgili duyulan kaygılardan dolayı rektör yardımcımız ile görüşülmüştür. Taleplerimiz iletilmiştir.

 

 

 

 

17 21 Mayıs 2013: İstanbul Genç Türkiye Zirvesi’ne katılım.

 

 

 

 

31 Mayıs 2013: 2012 2013 Mezuniyet töreninde öğrenciler adına konuşmanın gerçekleştirilmesi ve konsey olarak katılımın sağlanması

 

 

3 5 Temmuz 2013: Parlamentolar Arası Yaz Kampı çalışmasında Öğrenci Konseyi Başkanımız konuşmacı olarak katılmıştır.

 


Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ