28.02.2017 REKTÖRÜMÜZÜN GÖREVDEN ALINMASINA İLİŞKİN BASIN AÇIKLAMASI

28 Şubat 2017 tarihinde Ege Üniversitesi Rektörlüğü görevinden alınan Prof. Dr. Mustafa Cüneyt HOŞCOŞKUN Hocamıza EGE ÜNİVERSİTESİ’NDE istikrarlı ve daima öğrenci yanındaki duruşunu bizlere sergileyerek göstermiş olduğu tutum ve davranışlarından dolayı Ege Üniversitesi Öğrenci Konseyi olarak teşekkürlerimizi sunarız.
Bizler 6 aylık yeni yönetimimizde şunları gördük;
Daima bizimle omuz omuza öğrencinin yanında olmaya çalışarak, yapılamayan her şeyi yapmaya gayret göstererek öğrenciye değer verip hiçbir şekilde geri çevirmeyerek, öğrenciye her etkinliğinde destek vererek ve katılım göstererek, öğrencilerden kendini hiçbir zaman ayırmayarak bizlere yüksekten bakmayan Rektör Hocamıza üniversitemizdeki öğrenci arkadaşlarımızı temsilen sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Üniversitemizin yeni rektörü ve yönetiminin de öğrenciyle omuz omuza hareket etmesini temenni eder başarılar dileriz.

EGE ÜNİVERSİTESİ
ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNETİM KURULU